Forsiden projekter Presserum om plbrake faq kontakt os  


Om PLBrake

 

Hvad tilbyder vi kunder

Vi tilbyder et tæt samarbejde omkring udviklingsarbejdet i produkter, således at det endelig produkt lever op til de krav der stilles af dig som kunde og evt. slutbrugere.

Hvad får kunder ud af at handle og samarbejde med PL Brake?

Vort fokus i de enkelte projekter er særligt rettet mod enkelhed, bæredygtighed samt at produkterne skal være miljørigtige og prisbevidste i alle facetter. Ikke bare omkring indkøb, men i lige så høj grad omkring lave driftsomkostninger, driftsikkerhed, modulopbygning samt nem vedligeholdelse og reparation.

Selve begrebet ”Keep It Simple Stupid”, forkortet ”KISS” (”gør det simpelt og idiotsikkert”), er ikke kun en floskel, selvom den tit bruges i mange andre sammenhænge. Som udgangspunkt er ”KISS” en rigtig god indfaldsvinkel til enhver udviklingsopgave i et projekt.

Hvordan foregår et samarbejde med kunder?

Du som kunde og slutbruger, eller med tæt tilknytning til slutbrugerne, er den som har fingeren på pulsen og kender problemerne til hudløshed. Derfor er et tæt samarbejde altafgørende for at sikre, at alle facetter af ethvert problem i et projekt under udvikling kommer frem i lyset så tidligt som muligt.

Det er ret nemt at lave en legetøjsbil, men at ændre en to tons Volvo til en legetøjsbil er unægtelig ret besværligt og omkostningsfyldt.
På den baggrund foregår samarbejdet med dig som kunde i tæt dialog med PL Brakes følgegruppe og producenten der skal masseproducere det endelige produkt.

Vores kundegrundlag

Vores kundegrundlag er baseret på meget store virksomheder der er i stand til at sælge vore produkter på verdensplan. Det betyder dog ikke at slutbrugeren nødvendigvis er en stor virksomhed.
Bonden i Afrika der har problemer med landminer i baghaven eller omkring brønden, er en mindst lige så vigtig del af kundegrundlaget. Det kunne også være den lokale slagtermester som gerne vil sælge sit kød, uden at skulle være nervøs for at sælge en vare der måske kan overføre livstruende sygdomme. Af andre kunne nævnes fru Jensen der skal bruge salat til sin frokost, og som gerne vil have en helt frisk og nyhøstet vare.

Kontaktinfo

For at komme i kontakt med os, benyt venligst kontaktformularen ved at trykke her