Forsiden projekter Presserum om plbrake faq kontakt os  


Om PLBrake

 

Hvad tilbyder vi producenter?

Som producent tilbyder vi dig deltagelse i projektudviklinger på et meget tidligt stadie. Således kan produktmodning målrettes de aktuelle produktionsfaciliteter, samt ejerandele af fælles projektselskaber.

Du vil opleve et meget kreativt miljø og en engageret projektstyring. Samtidig vil du erfare, at vi har en stor international kontaktflade indenfor en lang række brancher, organisationer og statsorganer overalt i verden.
Derudover er vi begyndt på en formel udbygning af vore internationale kontakter via landechefer. De dækker for øjeblikket de fransktalende lande via vores franske landechef der er bosat i Paris, samt den arabiske verden via vores landechef for de Forenede Arabiske Emirater, som er bosat i Dubai.

Hvad får producenter ud af at samarbejde med PL Brake?

Alle producenter får adgang til produkter der har verdensmarkedspotentiale, og som er markedsført igennem vort store internationale netværk samt de specielle faglige interessegrupper vi altid skaber omkring et nyt projekt. Således får enhver udvikling maksimal fokus fra slutbrugerne. Det endelige produkt vil være kendetegnet ved en høj grad af brugerdreven innovation, samt være kombineret med højteknologi og patenthøjde der i rigeligt omfang danner basis for patentbarhed.

Hvordan foregår et samarbejde med producenter?

Mange gange starter et samarbejde med en simpel prototype, som derved skaber et direkte behov for kontakt til en producent. Samarbejdet med producenten vil betyde vidensdeling og på sigt et meget tæt samarbejde, som gerne skulle udmønte sig i et samarbejde omkring masseproduktion Derfor har producenten interesse i at udlåne udstyr eller sponsorere diverse komponenter.

Kontakt info

Benyt vores kontaktformular ved at trykke her og angiv hvem der med navn skal modtage din besked.