Forsiden projekter Presserum om plbrake faq kontakt os  


Om PLBrake

 

PL Brake er for producenter

PL Brake søger dig som producent til samarbejde omkring vidensdeling og til sponsorering af materialer. Disse to faktorer vil medvirke til at afdække forskellige problemstillinger i udviklingsprojekter, der på sigt kan indgå som en del af jeres produktion. Vi tager også udviklingsopgaver ind adhoc, enten ved kontant betaling eller royalties.

Hvorfor har PL Brake brug for producenter?

PL Brake har brug for producenter, da et samarbejde med relevante producenter, enten direkte eller via strategiske alliancer, kan sikre et projekts gennemførelse og kommercialisering. Helt overordnet set skal der indgå en producent i ethvert projekts udvikling fra idé til markedsføring. Dette samarbejde bør af hensyn til projektets kontinuitet indgås så tidligt som muligt i forløbet.

Hvorfor skal producenter samarbejde med PL Brake?

Vi forestiller os i PL Brake, at der kan være store økonomiske fordele for producenter i at uddelegere udvikling af produkter til os, ligesom vi som opfindere og udviklere på samme måde også uddelegerer produktionsarbejde til producenter. Dette statement er baseret på at vi som opfindere og udviklere har perfektioneret vore evner indenfor innovation og i at træde nye stier, mens producenterne har perfektioneret deres evner indenfor selve produktionen, service og markedsføring.