Forsiden projekter Presserum om plbrake faq kontakt os  


Om PLBrake

 

PL Brake er for investorer

PL Brake søger investorer, der gerne vil se nye innovative tiltag baseret på slutbrugernes efterspørgsel. Det er vel og mærke innovative tiltag, der er baseret på produkter med et stort potentiale på verdensplan. Mange af vores produktidéer er baseret på at forbedre samfundsudvikling og infrastruktur. Det er primært produkter, der i forvejen er promoveret på verdensplan overfor både slutbrugere og mellemled.

Hvorfor har PL Brake brug for investorer?

Enhver udvikling kræver kapital. Selv med PL Brakes aflønningsprincip i præprojektfasen ”no cure -  no pay”, som betyder aflønning til deltagere efter omsætning når et produkt er skabt, vil den efterfølgende udvikling kræve kapital. Kapitalbehovet står dog altid i et rimeligt forhold til indtjeningspotentialet.

Hvorfor investere i PL Brake?

PL Brakes plan for fremtiden indebærer en stiftelse af en uafhængig fond, som skal sikre den fortsatte drift af opfindervirksomhed og opfinderkonsortiedannelse. På den måde vil investeringer i produktidéer, som placeres i juridisk uafhængige selskaber, være sikret en fortsat tilgang til udvikling, da PL Brakes fornemmeste opgave er udvikling og ikke ejerskab af fabrikationsfaciliteter. PL Brake vil i fremtiden fortsat benytte sig af ”no cure -  no pay” princippet. Derfor behøver projektselskaber ikke bekymre sig om problemer med udlicitering af udviklingsopgaver. De kan blot overlade opgaven til PL Brake, som stadig modtager royalties for de allerede udviklede produkter. Ethvert produkt, der ikke videreudvikles, vil inden længe blive overhalet af konkurrenterne.