Forsiden projekter Presserum om plbrake faq kontakt os  


Om PLBrake

 

Yderligere information

Konkurrencemodel Konkurrencemodellen som omtalt i vort koncept, startes først op når vi er i stand til selvfinansiering af et hvilket som helst projekt.
Rettigheder Alle rettigheder i projekter der kører i PL Brakes regi tilhører per definition os.
Afregning og aflønning Afregning og aflønning sker som udgangspunkt ved aflønningsprincippet ”no cure -  no pay”. Det foregår via en forud og kontraktlig fastsat procentsats af det fremtidige økonomiske udbytte af det aktuelle projekt, som den enkelte deltager hos PL Brake er med i.
Materialeomkostninger Alle materialer betales af PL Brake, enten via sponsorater eller ved direkte afregning med vore egne leverandører.
Kontrakter Ved samarbejde skal der indgås en standardsamarbejdskontrakt. Ved deltagelse i et projekt skal der indgås en supportkontrakt (aflønningskontrakt). Ved overdragelse af et projekt til PL Brake, skal der indgås en overdragelseskontrakt.
Rammeaftaler Ved henvendelse til PL Brake vedrørende et nyt projekt, skal vi underskrive en hemmeligholdelsesaftale (NDA), før patentfølsomme informationer må sendes til os. Såfremt vi har et lignende projekt i gang, skal den sidst tilkomne idémager så vidt muligt tilbydes at indgå i projektgruppen.
Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os ved at klikke her